11.06.07

“Hem creat un precedent que cal aprofitar”

El seleccionador català de futsal, eufòric després

Juan Antonio Fernández, el seleccionador català de futbol sala confia que el partit que avui ha enfrontat les seleccions de Catalunya i Espanya a la Copa del Món de futbol sala no sigui un fet aïllat i des d’ara sigui cada cop més habitual: “és un precedent que hem d’aprofitar. Han estat molts anys de feina, amb molta gent implicada i partir d’ara, això ha d’anar molt més lluny”.

Pel que fa al partit, que ha acabat amb victòria catalana per 5 a 3, el seleccionador admet que “ha estat tècnicament dolent. Des d’ahir els jugadors estaven molt nerviosos pel que significava el fet de jugar contra Espanya i per tota la campanya mediàtica que ha rodejat el partit aquests dies. Les últimes hores han estat un pél extranyes i això s’ha notat sobre la pista. Però hem jugat, hem guanyat i hem demostrat que ens podem enfrontar a Espanya en partit oficial amb total normalitat”.

De cara al segon partit, que demà enfrontarà Catalunya i l’Argentina, Fernández afirma que “serà complicat, perquè els argentins tenen un nivell molt alt. Però nosaltres estem en un bon moment i la victòria d’avui suposa una gran inecció de moral”.