07.06.07

Dani es mulla per les seleccions a 2 dies del derbi

Daniel Sánchez Llibre, president del R.C.D.Espanyol, parla clar en l’entrevista que li ha fet la Plataforma Proseleccions per la seva revista: el Selecciona’t. Dani es declara ”un proseleccions” , un fet que no ha de sorprendre a ningú perquè ell mateix va ser un dels 521.249 ciutadans que van firmar a favor de les seleccions catalanes l’any 1999 en la recollida de firmes que va iniciar la nostra entitat. Tot i que la Plataforma Proseleccions respecta la decisió de tots els esportistes d’aquí de competir amb qui vulguin, Dani té clar ”que la majoria voldrien competir amb Catalunya”, i creu que ”la ciutadania estaria encantada de tenir seleccions pròpies”. Sobre el resultat d’un futur partit Catalunya-Espanya oficial Dani creu que ”seria molt disputat”, reivindicant l’enorme qualitat dels nostres esportistes. Per veure l’entrevista completa, polseu aquí