06.06.07

II Dia de les Seleccions Catalanes, Reus 8,9 i 10 de juny

Benvolguts companys i companyes,
Tot i suposar que ja haureu llegit i sentit a parlar del Dia de les Seleccions Catalanes que es celebra aquest proper cap de setmana a Reus, us fem arribar directament el programa d’activitats programades i us animem, a més a més, a venir a participar i assistir en persona i amb la família per col·laborar a que aquest II Dia de les Seleccions Catalanes sigui un èxit. Si voleu més informació no dubteu a visitar el nostre web: www.seleccions.cat

D’altra banda, us informem que ens calen voluntaris i voluntàries per ajudar-nos a controlar alguns dels espais on s’hi desenvoluparan esports participatius i d’exhibició bàsicament durant el dissabte, en torns de matí, d’11 a 2 i de tarda, de 4 a 8. Si us hi voleu oferir podeu trucar-nos al 629 27 42 29 (Francesc) o bé presentar-vos directament a l’estand d’informació que tindrem a la Pl. Llibertat de Reus, dissabte a partir de les 10 del matí.

Si voleu consultar tots els horaris i les activitats podeu anar al web del Dia de les Seleccions

Tot esperant que ens trobem tots a Reus, us saluda,

Francesc Serra
Coordinador
Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes