05.06.07

Tercers de la Grup Tarradellas Cup

Actuació meritòria de la selecció catalana

La selecció catalana va acabar finalment tercera de la Grup Tarradellas Cup, torneig internacional reconegut pel Comitè Internacional d’Hoquei Patins. Al partit pel tercer i quart lloc, la selecció que dirigeix Jordi Camps va superar França per 5 a 1. El club amfitrió, el Viva Hàbitat Blanes, es va acabar enduent el títol, després de guanyar a la final la selecció mundial World Protex per 6 a 4.
Al quadre femení, la selecció catalana, recent subcampiona de la Copa Amèrica, va assolir un nou èxit, adjudicant-se aquest torneig per segon any consecutiu. A l’últim partit de la lligueta les catalanes van superar les campiones d’Amèrica, les xilenes, per un contundent 6 a 1 i gràcies al seu millor goal average, van acabar primeres per davant de França.