05.06.07

Julen Guerrero i Jordi Lardín estrelles del Catalunya – Euskadi de veterans

Reus, dins de les activitats del II Dia de les Seleccions Catalanes, acollirà dissabte 9 a les 12:30 un dels actes més esperats: el partit de veterans Catalunya – Euskadi. Entre els jugadors que estaran a Reus destaquen noms com Julen Guerrero, Bitor Alkiza (si una lesió li permet), Jordi Lardín, Joan Vizcaino, Pere Gratacós, entre molts altres. Reus també pot servir per decidir la data de l’encontre de tornada entre les seleccions absolutes de Catalunya i Euskadi. Recordem que el partit d’anada va tenir lloc el passat 14 d’octubre al Camp Nou.
La convocatòria completa d’ambues seleccions és la següent:
SELECCIÓ CATALANA DE VETERANS

SELECCIONADOR: WALDO RAMOS

CONVOCATS: MIRACLE, MORATA, ELOI, FRADERA, GRATACÓS, RETUERTO , BRUCH, VICENS NAVARRO, RUBIO, BLANQUERA, SOLSONA, JORDI CONDOM, FABREGAT, VINYALS, VIZCAÍNO, MOLINOS, ‘TENTE’ SANCHEZ, SAMPER, BARBERÀ, SANTI NAVARRO, BARTOLO, LARDÍN, KIKO RAMÍREZ

SELECCIÓ BASCA DE VETERANS

SELECCIONADOR: JESÚS LARRAÑAGA i PLÁCIDO BILBAO

CONVOCATS: IMANOL ETXEBERRIA, EDUARDO ESTÍBARIZ, LUIS FERNANDO FERNÁNDEZ, ENRIQUE AYÚCAR, JULEN GUERRERO, JAVIER LUQUE, JOSEBA AGUIRRE, ALBERTO GÓRRIZ, PABLO GÓMEZ, ÍÑIGO ARTEAGA , JAVIER GURUZETA, ENRIQUE IRAZOQUI, LUIS PÉREZ, LUCIANO ITURRINO, IÑAKI ZABALA, JOAQUÍN URÍA, MIGUEL ÁNGEL ROTETA, JOSÉ LUIS SANTAMARINA, MIGUEL GUTIÉRREZ, JUAN JOSE CAMPA, FRANCISCO ALACID, JESUS GONZÁLEZ