01.06.07

Jornada decisiva a la Grup Tarradellas Cup

Aquest divendres es decideixen els semifinalistes

Aquest divendres es juga la tercera i última jornada de la fase de grups de la Tarradellas Cup, amb aquests partits: Blanes-Catalunya, Xile-Colòmbia, França-Brasil i Itàlia-Selecció Mundial. Al grup A, el Blanes en té prou amb un empat davant Catalunya per acabar primer, després de les dues victòries aconseguides en les dues primeres jornades. La selecció catalana, en canvi, ho té més complicat: és tercera d’aquest grup i ha de guanyar i esperar una ensopegada dels segons, els xilens.
Al grup B, la selecció Mundial, amb 6 punts, ja està classificada per semifinals, i per darrere seu, França depén d’ella mateixa per acabar segona. La sorpresa seria l’eliminació d’Itàlia, que avui hauria de guanyar i esperar que França no sumés els tres punts contra el Brasil.

Aquest divendres arrenca també el torneig femení. Hi participen Catalunya, Xile, Itàlia i França, i juguen una lligueta que s’acabarà diumenge. Les catalanes debuten avui contra França.

Podeu seguir els resultats de la Grup Tarradellas Cup al web de la Federació Catalana de Patinatge, www.fecapa.cat