31.05.07

Xile s’imposa a Catalunya en el debut a la Grup Tarradellas Cup.

Fan falta dos victòries per a ser a semis

Victòria de Xile sobre Catalunya 3 a 4 en el primer partit de la Grup Tarradellas Cup que obliga a la selecció que dirigeix Jordi Camps a guanyar avui dijous a Colòmbia (19:00h) i demà divendres al Blanes (20:30h) si vol ser a les semifinals de dissabte.
La primera meitat ha estat sota control de la selecció catalana que s’ha avançat al marcador al minut 21 amb un gol de Pelícano. Però a la segona part Xile ha aconseguit capgirar la situació tallant el joc constantment i empatant amb un gol de Pablo Jara al minut 30 , l’autèntic protagonista de la nit. Un minut més tard, el mateix jugador posava l’1 a 2 al marcador avançant el seu equip. Més tard han arribat un seguit de penals, 2 per banda, que han deixat el marcador definitiu amb el 3 a 4.

Altres resultats d’aquesta primera jornada han estat l’empat d’Itàlia amb el Brasil 5 a 5 i la clara victòria de la Selecció Mundial Protex sobre França per 6-1. El Viva Hàbitat Blanes ha guanyat en el darrer partit de la jornada a Colòmbia per 5 a 0. La classificació del Grup A, on hi és Catalunya, l’encapçala el Blanes amb 3 punts, els mateixos que Xile. Al Grup B, la selecció mundial és la que lidera el quadre.

La gran final, recorde-m’ho, és diumenge a les 17:00h.