31.05.07

Demà arrenca l’europeu de fisioculturisme

Catalunya, entre els favorits

Els dies 1 i 2 de juny es disputarà a La Tour du Pin (França) el Campionat d’Europa de fisioculturisme, organitzat per la Union International de Body Building Naturel (UIBBN). La nostra selecció, que ja fa temps que ha estat reconeguda per aquest organisme i pot competir internacionalment, surt entre els equips més forts.
El nivell de Catalunya en aquest esport és realment alt. Als últims europeus de Bèlgica, Juan José Arnela, Francisco Reyes i Lorenzo Garcia en homes, i Meritxell Parra en dones, van acabar en posicions de podi. I als últims mundials de Bolzano, a Itàlia, Catalunya va acabar quarta al rànquing final, només superada per França, Itàlia i la Gran Bretanya. El global dels resultats va ser molt positiu, però per sobre de tot, va destacar la primera posició de català Félix Barrachina a la categoría de menys de 85kg