29.05.07

Torna la Tarradellas Cup

Hoquei patins de màxim nivell a Blanes

Aquest dimecres 30 de juny arrenca a Blanes la quarta edició de la Grup Tarradellas Cup – Memorial Àlex Ros. Aquest torneig, reconegut pel Comitè Internacional (CIRH), aplegarà també enguany un cartell molt atractiu. Per les seleccions participants serà una bona preparació de cara al Mundial de Suïssa que començarà el 16 de juny.
El torneig masculí durarà cinc dies, des de demà i fins diumenge. Els vuit equips participants (Catalunya, Brasil, Colòmbia, França, Itàlia, Xile, una Selecció Mundial i el Viva Hàbitat Blanes) es dividiran en dos grups i els dos primers de cadascun disputaran les semifinals.

Pel que fa al quadre femení, la mecànica serà diferent. Hi prenen part, a banda de Catalunya (les recents subcampiones d’Amèrica); França, Itàlia i Xile (les actuals campiones mundials i d’Amèrica). Les quatre seleccions jugaran una lligueta i la vencedora s’endurà el torneig.

Podreu seguir puntualment la informació de la Tarradellas Cup en un espai especial dins del web de la Federació Catalana de Patinatge, www.fecapa.cat