28.05.07

Els EUA són un rival interessant per Catalunya

Pere Gratacós veu amb bons ulls el partit que enfrontarà Catalunya i els EUA el pròxim mes d’octubre a Barcelona. Segons el seleccionador català “suposarà un gran ressó per Catalunya al continent americà. Per la nostra selecció és interessant comercialitzar la nostra marca, promocionar el nostre país i la nostra selecció”. Gratacós, en una entrevisa concedida a la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, destaca que la Federació Nord-americana “ha mostrat en tot moment una gran disposició per venir a jugar contra nosaltres i portarà el seu equip més competitiu. És una selecció que està creixent, però Catalunya té opcions de guanyar”.
Aquest partit es jugarà el 14 d’octubre, per segon cop en data FIFA, un fet que segons Gratacós “s’ha de seguir repetint, perquè és una passa més cap a la nostra normalització”. El seleccionador s’ha referit també a l’Euskadi-Catalunya que encara no té data: “Aquest partit es jugarà perquè hi ha acord entre les dues federacions, però encara estem pendents que els bascos posin dia i hora”.

En un d’aquests dos partits podrém tornar a veure dos dels grans absents als últims partits de Catalunya, Carles Puyol i Xavi Hernández: “els tornarem a tenir amb nosaltres ben aviat” afirma Gratacós.

Llegir l’entrevista