25.05.07

La Federació Internacional de Twirling reconeixerà els propers mesos la Federació Catalana de Twirling

Primer Europa… aviat el món

Núria Pla, la presidenta de la Federació Catalana de Twirling, assegura que el reconeixement de Catalunya per part de la Confederació Europea “ha estat una gran alegria. Hi ha molta gent que hi ha treballat durant molt de temps, i aquesta és la millor recompensa”.

La presidenta de la Federació Catalana, confia que no hi haurà cap problema perquè aviat Catalunya sigui reconeguda també a nivell mundial: “segur que ho faran. Un cop ho ha fet l’Europea, la Mundial no hi ha de posar cap impediment. Ara simplement cal que també ho ratifiquin oficialment”.

La nostra selecció de twirling, doncs, prendrà part oficialment el pròxim juliol a l’Europeu d’Holanda, un torneig on Núria Pla espera una molt bona actuació: “França i Itàlia són pràcticament invencibles, però tenim un bon nivell i molta il•lusió, i aspirem a ser terceres o quartes”. De cara, a 2008 Catalunya hauria de poder competir ja sota la seva pròpia bandera al Mundial que es farà a Irlanda.