23.05.07

Els mitjans destaquen el bon paper de Catalunya a la Copa Amèrica femenina

Lloances per a la selecció catalana d’hoquei

Els mitjans de comunicació han lloat el bon paper de les noies de Josep Maria Barberà, després del subcampionat aconseguit a la Copa Amèrica, on van caure davant Xile en una final disputadíssima (5 a 4)

El diari Avui publica “Catalunya és subcampiona de la Copa Amèrica” i explica “les catalanes han fet un magnífic campionat (…) han estat les que més gols han fet, però a la final han perdut per un ajustat 5 a 4, que demostra la seva heroïca actitud davant les campiones del món”

També n’han parlat els diaris esportius: El 9 titula “Va sobrar un minut i mig”, fent alusió als dos gols de Xile als últims instants. Mundo Deportivo diu “Catalunya dóna la cara a Xile”, i el diari Sport destaca que les catalanes “ho van tenir a l’abast, però no van poder aturar el final pletòric de les xilenes”.

A Xile, on es va disputar el torneig, El Mercurio diu “las chilenas ganaron la Copa América luego de vencer en una infartante final a la selección de Catalunya”.

I a Internet, també els portals especialitzats se n’han fet ressó. Solohockey.net titulava “Xile s’emporta la Copa Amèrica”, i també parlava d’una final on “hi va haver de tot; gols, polèmica, canvi d’àrbitre, emoció i dos equips que ho van donar tot”. Destacava també que “en recollir el títol, la resta de seleccions van aplaudir efusivament les catalanes”.