21.05.07

La selecció catalana femenina d’hoquei patins, semifinalista de la Copa Amèrica de Xile

Avui es juga l’accés a la final contra els EEUU

La selecció catalana femenina d’hoquei patins està a un sol partit de disputar la final de la Copa Amèrica, un torneig que aquest any ja disputa oficialment, després del reconeixement de la Federació Catalana per part de la Confederació Sud-americana de Patinatge (CSP).

La selecció que dirigeix Josep Mª Barberà ha fet una fase regular impecable, amb quatre victòries en quatre partits. 6 a 0 davant Colòmbia, 1 a 3 contra el Brasil, 9 a 2 contra els Estats Units, i 2 a 1 davant Xile, la selecció amfitriona i l’actual campiona del món.

D’aquesta manera, Catalunya supera la primera fase imbatuda, amb 12 punts de 12 possibles, amb 20 gols a favor i només 4 en contra, i accedeix a les semifinals com el millor equip de tots els participants.

Aquesta tarda, a la primera semifinal, jugaran Xile i el Brasil. I la segona, posteriorment, la disputaran Catalunya i els Estats Units.

Podeu ampliar aquesta informació al web de la Federació Catalana de Patinatge; www.fecapa.cat

Horaris a Catalunya:
Dilluns 21 de maig
17:00h semifinal 1: Xile-Brasil 18:30h semifinal 2: Catalunya-EEUU

Dimarts 22 de maig
01:00h partit pel 3r i 4t lloc 02:30h Final