21.05.07

Bon debut de la selecció catalana de curses a Berga

Catalunya és l’actual campiona del món

Berga va acollir el passat diumenge la primera prova del campionat del món de 2007: una marató de muntanya amb prop de 6.000 metres de desnivell acumulat i els habituals 42 quilòmetres i 195 metres de recorregut total.
En categoria masculina, la victòria va ser per Raúl García (La Granja de Segovia), i Tòfol Castanyer, de la Selecció Catalana, va acabar segon, superant Adolfo Echegaray de l’equip d’Euskadi. Pel que fa als altres representants del combinat català, Xavier Cadena va ser 12è, Jordi Sánchez 13è i Adolfo Aguiló 14è.

En dones, com era d’esperar, victòria de l’escocesa Angela Mudge, per davant de la francesa Corinne Favre i l’andorrana Stephanie Jiménez. La integrant de la selecció catalana Mònica Ardid, va acabar cinquena.

Amb aquests resultats, Euskadi encapçala la classificació general, i Catalunya s’ha situat segona.

Paral.lelament, aquesta marató era vàlida també com a Campionat de Catalunya. Tòfol Castanyer i Mònica Ardid es van coronar com a nous campions de Catalunya.