17.05.07

Èxit dels primers Premis d’Humor Gràfic i Esportiu

Els dibuixants Fer i Miquel Ferreres, habituals col.laboradors de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes, han guanyat respectivament el segon i el tercer premi en la primera edició del Concurs d’Humor Gràfic i Esportiu. Aquests guardons són una iniciativa de la Fundació Catalana per l’Esport, i un jurat format per esportistes i experts del món gràfic ha escollit les millors il.lustracions de l’any 2006.

La cerimònia de lliurament es va dur a terme dimecres 16 de maig al Museu de l’Esport Melcior Colet de Barcelona, on es pot visitar una exposició amb els dibuixos presentats. El primer premi en categoría ‘Publicats’ va ser pels dibuixants de La Vanguardia Ventura i Coromina; Fer va guanyar el segon i Ferreres, amb un dibuix publicat a la revista mensual de la Plataforma, sota el títol ‘Llançament de martell’, es va endur el tercer.

La bona acollida de la iniciativa i l’excel.lent nivell de participació en aquesta primera edició asegura la continuïtat d’aquests premis.