14.05.07

La Plataforma estarà present als Premis d’Humor Gràfic Esportiu 2006

Aquest proper dimecres 16 de maig tindrà lloc a les 19:00 hores al Museu Colet de Barcelona l’acte de lliurament de Premis del I Concurs d’Humor Gràfic Esportiu 2006 organitzat per la Fundació Catalana per a l’Esport.
Entre els guardonats de la categoria de dibuixos publicats hi figuren dos dels nostres dibuixants: el Fer i el Ferreres que han obtingut el segon i tercer premi respectivament. A tots dos els felicitem i els animem a seguir fent dibuixos de les seleccions catalanes tan i tan divertits. A l’exposició Museu Colet s’hi podrà veure gran part dels seus treballs publicats a la revista Catalunya Sport i al Selecciona’t, la nova revista de la Plataforma.

Aquest dibuix del Miquel Ferreres fet per la Plataforma Proseleccions ha obtingut el tercer premi en la categoria de dibuixos publicats.