14.05.07

Debut oficial a Xile de la selecció femenina d’hoquei patins

La selecció femenina catalana d’hoquei patins s’estrena aquest divendres a la Copa Amèrica com a membre de ple dret de la Confederació Sud-americana de Patinatge (CSP). L’any passat ja hi va prendre part, però ho van fer com a convidada, i aquest 2007 ho farà com a adherida a la CSP.

El torneig arrenca aquest divendres, dia 18, i fins diumenge es farà una lligueta de classificació. Les nostres representants s’estrenaran el mateix divendres contra la selecció brasilera. Posteriorment jugaran contra Colòmbia i tancaran la primera fase contra la selecció anfitriona, Xile. En cas de superar aquesta fase classificatòria, dilluns dia 21 participarien en la fase final.

El combinat català, que des d’aquest any dirigeix Josep Maria Barberà, va acabar la passada edició de la Copa Amèrica en tercera posició per darrere de les argentines i les xilenes, i enguany aspira a igualar, o fins i tot superar aquest resultat.

Podeu seguir l’evolució del campionat des de la web de la Federació Catalana de Patinatge clicant aquí