30.04.07

Catalunya s’imposa a França en el segon partit

La selecció catalana de futbol sala va guanyar ahir a França per 5 a 3 a Mora la Nova. Després de perdre diumenge, 3 a 4, també en partit amistós, el combinat català va demostrar ser superior en aquest segon enfrontament. Recordem que tant un partit com l’altre serveixen per preparar la Copa del Món del juny i el Campionat del Món del setembre. Els catalans som els actuals subcampions europeus, competició que es va celebrar els passats mesos de novembre i desembre a les localitats de la Selva, Sant Hilari de Sacalm, Arbúcies i Santa Coloma de Farners. Precisament, aquesta segona posició va donar el passaport per disputar el Campionat del Món d’Argentina.
El futbol sala català va ser reconegut el 25 de març del 2006 i és membre de ple dret de la l’Associació Mundial de Futsal (AMF).