23.04.07

Diversió a l’estand de la Plataforma a la I Diada del Futbol Català

Cues i més cues. Ningú es voler perdre l’ocasió de fer-se un retrat amb l’onze de la selecció catalana de futbol. La Plataforma no va faltar a la I Diada del futbol català que va organitzar la Federació Catalana de Futbol a Port Aventura i va presentar una iniciativa que va deixar bocabadats a grans i petits. El nostre dibuixant, el Javirrillo, s’encarregava un per un, i amb uns 4-5 minuts de mitjana, de convertir el somni de molts en realitat: ”formar” conjuntament amb jugadors com el Puyol, l’Oleguer, el Luís Garcia o el Cesc. La gent es va endur a casa un record en forma de làmina amb un missatge clar: una nació, una selecció! En total més de 300 afortunats poden dir, ni que sigui per aquest dibuix, que un dia van formar part de la selecció catalana de futbol.