20.04.07

Catalunya es deixa remuntar davant Dinamarca en tennis de taula

Catalunya i Dinamarca van disputar a Platja D’Aro un enfrontament que es podria haver decantat per qualsevol dels dos bàndols. Al final però els danesos es van imposar per 2 a 3. Marc Duran va tenir el triomf a les seves mans en el quart partit. Més d’un centenar d’aficionats van animar a la nostra selecció formada també per Oriol Monzó i Dani Torres.

Platja d’Aro tornarà a centrar l’atenció del tennis de taula català del 9 al 13 de maig, quan està previst que s’hi celebri la 30a edició de l’Open Internacional de Joves, un torneig que forma part del circuit mundial júnior. El mateix seleccionador català, Josep Llopart, és el director d’un campionat que reunirà algunes de les millors promeses del món nascudes entre l’1 de gener del 1989 i l’1 de gener del 1992. El campionat és una oportunitat immillorable per veure en acció els millors jugadors catalans contra aquells que estan cridats a dominar el rànquing mundial d’aquí a pocs anys.