20.04.07

Aquest Sant Jordi comença el Concurs de les Seleccions Catalanes!

Vols anar al Brasil amb la selecció catalana?

Aquest dilluns dia 23 d’abril, dia de Sant Jordi, i fins el proper 25 de juny es posa en marxa el nou concurs sobre les seleccions catalanes organitzat conjuntament per la Plataforma i el diari AVUI amb la col·laboració de l’agència de viatges Temps D’Oci.

Cada dilluns al suplement esportiu de l’Avant de l’Avui es formularà una pregunta sobre les seleccions catalanes amb quatre possibles respostes, una de les quals només és la correcte i que caldrà respondre al nostre web www.seleccions.cat.

Al final d’aquests dos mesos de concurs la persona que més preguntes hagi encertat correctament tindrà la possibilitat de viatjar al Brasil, amb un acompanyant i amb totes les despeses pagades, per veure el debut oficial de la selecció catalana absoluta masculina d’hoquei patins a l’Amèrica del Sud.

El concurs consta de 10 preguntes que apareixeran, cada una d’elles, els dilluns a l’Avui. A banda, només per participar, sortegem, cada setmana, cinc lots amb productes de la Plataforma.

Participa!Treu un 10 i vola al Brasil!