30.03.07

Joel Joan i Gerard Quintana es mullen a favor de les seleccions catalanes

El Selecciona’t, la revista mensual de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, entrevista en el número d’abril a l’actor Joel Joan i al cantant Gerard Quintana que mostren el seu suport a les seleccions esportives catalanes. Tots dos creuen que ”en menys de 10 anys tindrem seleccions catalanes”, consideren ”que les seleccions catalanes són cosa de tots” i asseguren que ”no sentim uns símbols que ens vénen imposats”. Joel Joan destaca personalment que ”els polítics s’ha de jugar el càrrec per aconseguir-ho” i considera que ”Xavi i Puyol han renunciat a la seva identitat” jugant amb la selecció espanyola. Gerard Quintana, per la seva banda, reflexiona tot assegurant que ”les utopies es poden transformar en realitats”.

Entrevista a Joel Joan i Gerard Quintana