28.03.07

Gibraltar s’enfrontarà a Espanya

Serà un precedent cap a la normalitat?

L’enfrontament tindrà lloc aquest cap de setmana Mersin, Turquia, en la competició oficial de la Copa Challenge Mediterrània de bowling. Tot i que el Consejo Superior de Deportes espanyol (CSD) sempre ha negat aquesta possibilitat, sota l’argument que la part -segons el seu prisma, Gibraltar- no es pot enfrontar al tot -Espanya-, avui les dues delegacions prenen part a la cerimònia d’inauguració i demà al matí ja competiran en la prova individual tant masculina com femenina.

En la passada edició de la Copa Mediterrània, a San Marino el 2006, el CSD es va avançar a temps i va prohibir a la federació estatal enviar-hi representants davant la presència de Gibraltar. Aquest cop en canvi no ha estat així i finalment la selecció espanyola de bowling s’enfrontarà amb Gibraltar trencant la voluntat de sempre del CSD i del govern espanyol.