22.03.07

6ena posició de Catalunya al Mundial sub’16 de corfbal

La selecció catalana sub’16 de corfbol, esport on Catalunya competeix oficialment, ha completat un bon campionat del Món sub’16.

Catalunya va perdre dissabte davant Holanda i Bèlgica, però va empatar a 6 amb Alemanya i va guanyar a la República Txeca per 8 a 7. Aquests resultats la van situar al quart lloc al finalitzar la primera jornada de la lligueta de tots contra tots.
La jornada de diumenge però va truncar les aspiracions catalanes de lluitar entre els millors. Al darrer partit de la lligueta es va perdre amb Anglaterra per 9 a 4 i es va entrar en la lluita pel 5è i 6è lloc del campionat. Allà es va repetir duel davant la República Txeca i en aquesta ocasió els txecs ens tornarien la victòria de dissabte. Nòvament per la mínima però aquest cop per 7 a 8 en contra.

Els resultats de Catalunya davant Alemanya, la República Txeca i Anglaterra demostren que el combinat català sub’16 està a l’alçada d’aquestes seleccions on només han destacat per sobre de la resta Holanda i Bèlgica.