13.03.07

Oleguer i Thuram defensen la cultura catalana a la Catalunya Nord

Els jugadors del FC Barcelona, Oleguer Presas, Premi President Companys 2006 per la seva defensa i promoció de les seleccions catalanes, i Lilian Thuram, seran aquest dimecres 14 de març a 18:30 hores a la Sala de les llibertats de l’ajuntament de Perpinyà per fer la presentació pública del manifest en favor de la xarxa d’escoles catalanes a la Catalunya Nord, La Bressola, i de la llengua i cultura catalanes a l’Estat francès.
Entre els signants d’aquest manifest redactat per La Bressola hi figuren Raymond Domènec, seleccionador francès de futbol d’origen català; el president del Barça, Joan Laporta; el capità de l’USAP de Perpinyà, Philippe Boher; el capità dels Dragons Catalans, Jerome Guisset; i els cantants Lluís Llach i Manu Chao.

Per part de la Plataforma, el seu president, Xavier Vinyals, i el secretari de l’entitat, Xavier Torres, també van firmar el manifest.

Oleguer no és la primera vegada que fa costat a La Bressola, mentre que Thuram, a més de ser molt conegut a tot l’Estat francès per la seva trajectòria futbolística, també ho és com a personalitat compromesa en la defensa de les injustícies socials.