06.03.07

Catalunya guanya l’Italian Open 2007 de raquetbol

Víctor Montserrat segueix representant Catalunya de forma immillorable. Després de guanyar l’Open de França de Raquetbol el passat més de gener ara s’ha endut el 1er Italian Open celebrat, del 2 al 4 de març, a la ciutat de Brembate (Itàlia). Recordem que Catalunya pot participar a nivell internacional en raquetbol després del seu reconeixement.
Víctor Montserrat, el número 1 català, ha derrotat amb autoritat a la final al número 1 Xilè, nacionalitzat italià, per un contundent 2 a 0. Víctor Montserrat va guanyar el torneig sense perdre cap joc i suma el seu segon títol consecutiu que el col·loca el número 3 del rànquing europeu.

Pel que fa a la categoria de dobles, la parella catalana formada pel mateix Víctor Montserrat i l’ Ivan Flores també van guanyar el campionat sense perdre un sol joc. El gran nivell dels nostres jugadors està sorprenent a tot Europa.

El 30 de Març, l’expedició catalana jugarà el German Open (Hamburg) on esperem repetir els grans èxits assolits fins ara.