05.03.07

Brasil s’imposa a Catalunya a la segona part

Com ja va passar a Ascó, on Catalunya va perdre davant el Brasil per 18 a 28, la selecció catalana femenina d’handbol també va caure derrotada dos dies més tard en el segon partit disputat a Lleida, per 10 gols de diferència, 16 a 26. El desgast físic va ser clau en tots dos enfrontaments, un fet que van aprofitar molt bé les brasileres, entrenades per Juan Oliver, per ampliar el seu avantatge i sentenciar el partit al segon temps.

Aquests dos partits davant el Brasil, tot un campió dels Jocs Panamericans, han demostrat tot i així la projecció de les nostres noies després d’una important renovació de l’equip i també d’entrenador ja que Marc Fornós es va asseure a la banqueta de la catalana per primera vegada. L’ambient tant a Lleida com a Ascó demostra l’interès i les ganes que hi ha al país de tenir seleccions pròpies.