02.03.07

Selecciona’t, la nova revista de la Plataforma

Selecciona’t és la nova publicació de la Plataforma que neix amb la voluntat de ser una eina més de promoció de les Seleccions Catalanes. La revista, que s’editarà cada mes, va dirigida als col·laboradors/es de la nostra entitat, però també la rebran les federacions i clubs esportius, els ajuntaments, biblioteques o personalitats destacades del nostre país. La filosofia de la revista parteix del convenciment que les seleccions catalanes són possibles, i vol informar sobre alguns esports en què ja es competeix oficialment. Té molta importància la participació del lector, ja que, independentment dels seus ideals, podrà dir-hi la seva, o enviar qualsevol suggeriment a info@seleccions.cat

Selecciona’t comptarà a cada número amb seccions fixes: una entrevista amb un personatge conegut, un reportatge a fons d’un dels esports en què Catalunya competeix oficialment, un apartat de notícies i el ”De Viatge” , que ens permetrà conèixer països esportius sense estat com el nostre que són reconeguts internacionalment.

Aquest primer número del Selecciona’t, del mes de març, inclou una entrevista amb el Seleccionador de Bulgària Hristo Stoitchkov en la qual destaquen titulars com: ”no puc entendre per què Catalunya no té seleccions pròpies”, ”em poso a les ordres de Pere Gratacós per a tot el que necessiti” o ”sóc guerrer per naturalesa i entenc tots aquells que lluiten pels seus ideals”.

A més a més, Stoitchkov, explica que a l’Eurocopa de 1996 a Anglaterra, jugava amb una samarreta catalana sota l’oficial búlgara i va prometre que si feia un gol contra Espanya la mostraria, però no va marcar.

Descarrega’t la revista en pdf