26.02.07

Tot preparat pel Catalunya-Brasil femení d’handbol

Un any després del seu doble compromís contra Suècia i Angola al desembre de 2005, la selecció catalana sènior femenina tornarà a disputar dos partits internacionals, aquest cop contra el mateix rival: el Brasil. El proper 2 de març a les 20:00 hores la cita és a Ascó, al Pavelló Municipal, i el dia 4 a partir de les 12:30 i retransmès pel Canal 33 a Lleida, al Pavelló Onze de Setembre.
Es preveu un apassionant duel entre la selecció catalana femenina que entrena Marc Fornós, actual entrenador també de l’Amposta, i la de Juan Oliver que ve a Catalunya per a realitzar una de les concentracions que fan durant tot l’any.

Com ja és habitual quan s’organitza un esdeveniment esportiu tant important com aquest, la FCH aprofitarà que l’elit de l’handbol disputa un partit per a fer accions de promoció entre els més petits. Per aquest motiu el mateix dia dels partits hi haurà diferents activitats d’iniciació a l’handbol i s’instal·laran els inflables que té la FCH.