19.02.07

Els mecanismes de joc brut de la Federació Espanyola de Patinatge

Ja fa molt temps que la Federació Espanyola de Patinatge s’encarrega, sense èxit, d’anar per darrere influenciant federacions d’altres països perquè no reconeguin Catalunya. El cap de setmana del 10 i 11 de febrer, sense anar gaire lluny, el president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua i Ángel Luís López de la Fuente, subsecretari general d’Alta Competició espanyol, van desplaçar-se a Buenos Aires. Des de fora de l’hotel, amagats d’on tenia lloc l’Assemblea Extraordinària de la CSP, i ”com si fos una audiència, on anaven rebent federacions i intentant decidir”, segons paraules del mateix Basiana, van intentar controlar-la. Oferien 25.000 euros anuals a la Confederació Sud-americana de Patinatge per a col·laborar en el desenvolupament d’aquest esport al continent sempre que Catalunya en fos expulsada.
Aquest i altres suborns són els que reflecteixen el diari La Vanguardia d’aquest diumenge 18 de febrer de 2007.

Llegir El Joc brut contra l’hoquei català escrit pel col·laborador de La Vanguardia Eugeni Casanova.