14.02.07

La Plataforma reafirma la tesi de la Federació Catalana de Patinatge

L’aparició d’una acta firmada per Ernesto Cajaravilla, president de la CSP dimitit, i Marcelo Martínez, secretari dimitit, en què es comunica la no admissió de Catalunya no genera cap nerviosisme a la Federació Catalana de Patinatge. El seu president, Ramon Basiana, ho considera ”fals” i ”paper mullat” perquè tots dos dirigents ja no són membres de la CSP després que dimitissin i així constés en l’acta d’aquesta última assemblea.
Les paraules del president de la Federación Espanyola de Patinaje, Carmelo Paniagua, només fan que deixar en evidència que és una estratègia per allargar el que és una realitat, que la FCP continua admesa a la Confederació Sud-Armericana de Patinatge.

Després de conèixer les paraules de Paniagua, Basiana ha dit en conversa amb la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes que la situació és la mateixa que va exposar en roda de premsa i que en l’Assamblea de l’11 de novembre passat ”no es va demanar cap aval de la Federació Espanyola de Patinatge” per seguir sent membres de l’associació. Catalunya segueix dins la CSP i participarà oficialment al març en patinatge de velocitat, a l’abril a la Copa Amèrica femenina d’hoquei patins a Xile, i a l’agost o novembre, segons decideixi la CSP, al sud-americà masculí d’hoquei patins a Recife, al Brasil.