09.02.07

La Selecció debuta a Sud-Amèrica en patinatge de velocitat

La selecció catalana de patinatge de velocitat està participant al torneig internacional MAR DEL PATÍN 2007, que té lloc del 8 al 10 de febrer a Mar del Plata (Argentina).

És la primera vegada que els nostres corredors participen en un torneig sudamericà amb el mallot de CATALUNYA al costat del bo i millor del patinatge de velocitat d’aquelles contrades. Sandra Gómez i Kepa Caballero, els seleccionadors masculí i femení respectivament, han convocat un total d’onze velocistes ( 6 en l’equip masculí i 4 en el femení), escollits entre els dos clubs catalans que compten amb un major nombre d’esportistes d’alt rendiment: El CP Cobra, i el CP Delta Prat, ambdós de El Prat de Llobregat.
En Júnior Masculí: Roger Vallverdú i Jonathan Ruíz amb molta experiència en proves internacionals, sobretot després del bon paper que van fer en els EUROPEUS del 2006. En la categoria Sènior Femení: les internacionals Sandra Gómez i Marta Sánchez lluitaran per les primeres posicions al costat de Tània Rodríguez i Helena Moral, amb un dilatat currículum en velocitat i fons.

En Sènior Masculí es compta amb els internacionals Kepa Caballero, Marc Uyà, Jonatan Sànchez, Òscar Sánchez, i Álvaro Plaza que han estat entrenant fort per assolir el màxim de medalles per a la selecció catalana.

Diversos canals de Mar del Plata i els diaris La Capital i El Atlántico, segueixen especialment l’esdeveniment internacional, que compta amb 190 patinadors/es procedents de 10 delegacions diferents.