06.02.07

Catalunya VS Holanda de Muay Thai

El proper dissabte 24 de febrer a les 20:00h tindrà lloc l’enfrontament entre la selecció catalana i l’holandesa en la modalitat de boxa tailandesa ”MUAY THAI” . Els combats es disputaran al Pavelló de Sant Adreu (C/Riera d’Horta S/N de Barcelona).
El Muay Thai és un esport molt similar al kickboxing on Catalunya, recordem-ho, competeix oficialment. Per aquest dia estan previstos combats internacionals i nacionals d’alt nivell que serviran per millorar el ranking dels esports de contacte a Catalunya. Ruben López, Abner Lloveras, David Racaj, Gustavo Luna, Mohamed Idrissi, Javi Campos i Javi Maiz defensaran els nostres colors sobre el ring. Xavi Moya, un dels pioners i defensor de les seleccions catalanes des de fa molts anys, és ara el promotor de l’esdeveniment. El preu de les entrades, segons si es compra a taquilla o anticipada, oscil·la entre els 15 i els 25 euros. Per més informació podeu trucar al 93 245 70 99.