18.01.07

Catalunya planta cara al Brasil

El Municipal de Berga s’omple amb 1.800 persones

La selecció catalana va perdre 29 a 30 contra el Brasil en l’últim partit internacional abans que la ”canarinha” disputi el Mundial d’Handbol d’Alemanya. L’enfrontament va ser d’allò més igualat i es va haver de resoldre a la pròrroga després d’acabar el temps reglamentari amb empat a 27. El màxim golejador català va ser Marc García, jugador del Keymare Almeria, amb 6 gols.
Precisament Marc García va dir al final del partit que ”Catalunya té potencial per guanyar un mundial” tal i com va explicar el seleccionador Manel Montoya en l’entrevista a la Plataforma. 1800 persones van omplir el Municipal de Berga demostrant l’entusiame que desperta l’handbol i les ganes que té la gent de veure les seleccions catalanes competint oficialment. La Plataforma hi va ser present amb una pancarta que reclamava : ‘Una nació, Una selecció”.

Veure fotografies del partit