14.01.07

Èxit total del raquetbol català a Paris

Doblet històric en categoria masculina i femenina

El 26è campionat French Open que es disputava aquest cap de setmana passat a Paris no ha pogut tenir un millor resultat per l’expedició catalana, ja que s’ha aconseguit els dos títols en joc. En la categoria masculina Víctor Montserrat ha obtingut la victòria després de desfer-se en la final del número 2 d’Europa per dos sets a zero, idèntic resultat és el que ha obtingut en la final la catalana Anna Ventura que ha guanyat a la número u d’Holanda.
El mèrit de l’equip català és inqüestionable, ja que a París disputava la segona sortida sota bandera catalana i la primera amb la oficialitat. A part també cal destacar que Víctor Montserrat ha estat capaç de derrotar en semifinals a l’actual millor jugador europeu per un contundent 2 a 0. Cal recordar que els tres integrants de l’expedició catalana van aconseguir els bitllets gratuïts per viatjar a la capital francesa després de guanyar el recentment disputat Open de Catalunya.