12.01.07

Nou partit de la selecció catalana d’handbol contra el Brasil a Berga.

Després de l’enfrontament entre la selecció catalana d’hoquei patins i el Reno All Stars, aquest dimecres 17 de gener a les 20:00h és el torn de l’handbol. Catalunya s’enfrontarà a la selecció del Brasil que entrena curiosament un català, Jordi Ribera, al Municipal de Berga. Tot i les absències de Barrufet, Salva Puig, Davis i Víctor Tomàs convocats amb Espanya, Manolo Montoya, té a les seves mans un equip amb un gran nivell competitiu. Catalunya ja va derrotar al Brasil, per 39 a 20, en el triangular del 2006 disputat a Girona, encara que aquesta vegada els brasilers prometen més igualtat ja que es troben en la recta final de la seva preparació per disputar el Mundial d’Alemanya que comença el dia 19 i acaba el 4 de febrer.
Els jugadors catalans seleccionats per aquest partit són: Els porters Vicente Álamo (Granollers) i Xavier Pérez (Antequera), l’extrem dret Josep Masachs (Logronyo), els extrems esquerres Carlos Viver (Granollers) i Valero Rivera (CAI Aragó), els pivots Eduard Fernández (Valladolid) i Ivan Raigal (Granollers), els laterals drets Cristian Malmagro (Granollers) i Mariano Ortega (CAI), els centrals Álvaro Ferrer (Granollers) i Joan Cañellas (Barça) i els laterals esquerres Viran Morros (Ademar), Marc Amargant (Logronyo) i Marc García (Almería). El seleccionador català és Manolo Montoya (Granollers). El dia abans, el 16 de gener, la selecció catalana jugarà contra l’OAR Gràcia de Sabadell, l’únic representant català a la Divisió d’Honor B. L’enfrontament servirà per homenatjar a Tomàs Fernàndez, ex-president del club sabadellenc.