13.12.06

15 insígnies d’or en reconeixement a l’esforç per tenir seleccions catalanes

Al Premi President Companys 2006, que s’ha fet al Palau de Pedralbes de Barcelona, s’han entregat també 15 insígnies d’or a aquelles persones que la Plataforma ha volgut reconèixer per la seva tasca en favor del reconeixement internacional:
Jaume Llauradó (fundador i President Honorífic de la Plataforma), Albert Bertrana (Fundador i President de l’ADOC), Josep Guardiola (excapità de la selecció catalana de futbol), Pichi Alonso (exseleccionador català de futbol), Miquel Masoliver (jugador F.C.Barcelona d’hoquei patins), Roger Esteller (excapità de la selecció catalana de bàsquet), Santi Carda (excapità de la selecció d’hoquei patins), Enric Masip (excapità de la selecció d’handbol), Albert Malo (excapità de la selecció de rugbi), Xavi Moya (excampió del món de Full-Contact), Josep Mª de Anzizu (President FCPitch & Putt, Campions del Món 2004-2006), Toni Jurado (president FCKorfbol), Joan Anton Fontdevila (President FEEC, Campions del món 2005 i 2006), Xavier Albert Canal (President FCRugbi) i Josep Mª Zamora (President FCFutbol Sala, Sotscampions d’Europa 2006). A banda s’ha entregat també una placa a Francesc Gordo, fundador de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes. A la imatge, tots ells, juntament amb l’H.Sr. Josep-Lluís Carod-Rovira, vicepresident del Govern de la Generalitat de Catalunya, l’I. Sra. Anna Pruna, secretària general d’esports de la Generalitat de Catalunya i el Sr.Xavier Vinyals, President de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes.