29.11.06

S’inaugura el mundial de futbol sala a Santa Coloma de Farners

Santa Coloma de Farners (La Selva) va ser escenari de la inauguració del Campionat d’Europa de Seleccions de Futbol Sala que compta amb la presència de Catalunya. El pavelló de Santa Coloma va registrar un ple absolut i el públic assistent va poder gaudir de la presentació i desfilada de totes les seleccions que competeixen en el campionat així com dels parlaments de les autoritats. L’organització de l’europeu recau en la Federació Catalana de Futbol Sala (reconeguda internacionalment) el que li podrà servir per demostrar la capacitat organitzativa i el nivell futbolístic de Catalunya. A més a més, una bona actuació permetria a Catalunya poder participar en el mundial que es disputa l’any que ve.

Us mantindrem informats de tots els resultats i si voleu més informació podeu consultar la web del campionat www.eurofutsal.org