29.11.06

Oleguer distingit amb el Premi President Companys 2006

El jurat del Premi President Companys 2006, format per personalitats de la vida pública, cultural i esportiva de Catalunya, així com per destacades personalitats dels mitjans de comunicació, ha decidit aquest migdia atorgar el II Premi President Companys 2006 al jugador del F.C.Barcelona Oleguer Presas.

Aquest premi s’adreça i és susceptible d’ atorgar-se a aquelles persones o entitats que hagin destacat per la defensa i promoció de les seleccions esportives catalanes i del seu reconeixement internacional.
Oleguer Preses, actual jugador del F.C.Barcelona, ha mostrat sempre el seu suport inequívoc a les seleccions catalanes i al seu reconeixement internacional tot i ser encara un jugador en actiu i d’un gran ressò mediàtic. Ha defensat la samarreta de Catalunya en diverses ocasions; l’última en el passat Catalunya-Euskadi del passat 8 d’octubre. Va aconseguir, a títol personal, que el dia abans del Catalunya-Euskadi, tots els jugadors de la selecció catalana es fotografiessin amb la pancarta de la Plataforma ”Una Nació-Una Selecció”. Va sortir a l’espot de la 1era campanya de televisió ”Una Nació- una Selecció”. Sempre està a disposició de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes i la Federació Catalana de Futbol.

El proper 14 de desembre, tindrà lloc a les 20:00h al Palau de Pedralbes de Barcelona l’acte de lliurament del Premi President Companys 2006.

El jurat l’han format:
M.H.Sr.Ernest Benach, president del Parlament de Catalunya
Xavier Vinyals, president de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes
Lolo Ibern, Secretari General de l’Esport
Ramon Basiana, guanyador edició Premi President Companys 2005
Mercè Curull, Consell Català de l’Esport
Francesc de Puig, president CAR
Jaume Llauradó, empresari
Josep Maria Artells, sots-director Mundo Deportivo
Lluís Mascaró, director adjunt Sport
Ricard Torquemada, cap d’esports de Catalunya Ràdio
Xavi Torres, secretari Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes
Lluís Simon, sots director El 9 Esportiu
Toni Brosa, cap d’esports Avui
Joan Batllori, cap d’esports COM
Dagoberto Escorcia, cap d’esports La Vanguardia
Raül Llimós, Rac1
Pere Escobar, cap d’esports TV3
David Torras, cap d’esports El Periódico de Catalunya
Ramón Besa, cap d’esports El País
Josep Termes, catedràtic d’història
Pere Sust, president COC
Jordi Porta, president Òmnium Cultural
Vicent Partal, director Vilaweb