24.11.06

Es presenta l’europeu de Futbol Sala on Catalunya competirà oficialment

El divendres 23 de Novembre s’ha fet la presentació oficial del 7è Europeu de Seleccions Nacionals de Futbol Sala (categoria absoluta) on la nostra selecció hi prendrà part. A l’acte hi han assistit els alcaldes de les tres poblacions selvatanes seus de l’Eurofutsal, el delegat d’esports de la Diputació de Girona, el president de la Federació Catalana de Futbol Sala i el director del campionat.

En la primera fase de l’europeu Catalunya s’enfrontarà a Itàlia i a Santa Helena. Altres rivals de Catalunya en la lluita pel campionat seran Rússia, Gran Bretanya, Ucraïna i Euskadi, entre d’altres.
La selecció nacional catalana, entrenada per J.Antoni Fernández, ha començat els entrenaments de preparació per l’Europeu al Pavelló Municipal d’Esports de Sant Hilari Sacalm en sessió doble de matí i tarda. El proper diumenge 26 de Novembre Catalunya jugarà el seu últim amistós de preparació davant del Club Futbol Sala Sant Hilari a partir de les 11.30h.

Podreu seguir les informacions del campionat tant des del web de la Plataforma com des del web del campionat www.eurofutsal.org