24.11.06

El Lehendakari Ibarretxe demana l’Euskadi-Catalunya de futbol

El Lehendakari Juan José Ibarretxe va rebre el dijous 23 de novembre a la seu de la Lendakaritza a Vitòria als presidents de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Roche, i de la Federació Basca de Futbol, Iñaki Dobaran. Els dos presidents van voler agrair personalment al Lehendakari el suport i la presència institucional del govern basc en el partit disputat entre Catalunya i Euskadi el passat dia 8 d’octubre al Camp Nou.
La recepció oficial, que va durar uns 45 minuts, va ser molt distesa i en la mateixa els dos presidents de la federació basca i catalana van aprofitar per fer-li entrega al Lehendakari Ibarretxe d’una samarreta oficial de Catalunya i Euskadi emmarcada i firmada pels jugadors de les respectives seleccions. El Lehendakari, com ja va fer a Barcelona, va animar als presidents Roche i Dobaran a treballar a fons per organitzar l’Euskadi-Catalunya el proper any 2007.

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes tal i com va fer en el partit disputat al Camp Nou seguirà treballant per poder veure aviat un proper enfrontament entre totes dues seleccions. La Plataforma va tenir un paper molt actiu en l’organització del partit a Barcelona i va aconseguir que els jugadors de Catalunya es fotografiessin amb una pancarta de la Plataforma demanant el reconeixement internacional de les nostres seleccions. Recordem també que el nostre treball va rebre el suport explícit del públic assistent al partit quan al començar la segona part la majoria d’ell es tragué la samarreta en suport a l’anunci televisiu de la Plataforma.