23.11.06

Es presenta l’Associació Sports Catalunya a Perpinyà

S’ha inaugurat a la Casa de la Generalitat a Perpinyà l’Associació Sports Catalunya que treballarà a través de l’esport en la defensa de la cultura i la llengua catalana a la Catalunya Nord. La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes compta amb aquesta important delegació territorial, amb personalitat pròpia, per seguir difonent la seva postura i el reconeixement internacional de totes les nostres seleccions.
A l’acte de presentació hi van ser presents Sergi Blàzquez, membre de la Junta Directiva de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Enric Balaguer, president de l’Associació nordcatalana Sports Catalunya i Josep Marià Raduà, autor del llibre ”Història de totes les seleccions esportives catalanes (1904-2005)”. També van assistir-hi el president de la Casa de la Generalitat a Perpinyà Jordi Fernández-Cuadrench, Jaume Roure, regidor de l’Ajuntament d’Afers Catalans, Jean Romas, president del Comitè Olímpic Departamental de la Catalunya Nord i Pierre Becque, vicepresident de l’USAP.

Durant la presentació, feta davant una gran afluència de públic, es va passar l’últim espot de televisió ”Una nació, una selecció” i en el torn de preguntes tothom va poder conèixer en detall els diferents temes de present i futur de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes.