17.11.06

Rafa López lluitarà com a català a Londres en el Mundial Obert de Karate

Aquest diumenge 19 de Novembre el català Rafa López participarà al campionat Mundial Obert de Karate (el World Karate Open Championship) que es disputarà a Londres en les modalitats de Karate Point i Lightcontact. El campionat compta amb la participació de 30 països. Rafa López anirà equipat amb el logo de la plataforma i en cas de pujar a dalt de tot del podi sonarà l’himne nacional de Catalunya. Tot i que hi va amb moltes ganes és conscient que no serà gens fàcil per la dificultat dels adversaris. Als seus 37 anys continua competint internacionalment en la categoria sènior (de 18 a 40 anys) i segueix sumant participacions internacionals sota bandera catalana. En aquests moments és un dels esportistes catalans que més cops ha defensat els colors nacionals. El 2006 s’acaba, i Rafa López, després de diverses lesions, intentarà aconseguir medalla en la categoria Lightcontact, modalitat a on té gran experiència. La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes dóna suport des del 2005 a les seves participacions internacionals com a català.