16.11.06

Debat a Tarragona entorn a les seleccions esportives catalanes

El dimarts 14 de novembre es va celebrar a les dependències de Cultura de la Generalitat a Tarragona un debat sobre el futur de les seleccions esportives catalanes amb 5 ponents de luxe: Ramon Basiana, Xavi Torres, Antoni Pinilla, Pere Gratacós i Josep Mª Raduà.
Xavi Torres (periodista de TV3) va moderar excel·lentment el debat on Ramon Basiana (president de la Federació Catalana de Patinatge) va explicar la seva àmplia experiència internacional, Pere Gratacós (seleccionador nacional de futbol) va assegurar que els jugadors estan molt implicats i Josep Maria Raduà (delegat de la Plataforma ProseleccionsEsportives Catalanes al Camp de Tarragona) va explicar el paper clau de tots els agents socials en la internacionalització.
Un bon número de persones van ser presents a l’acte i van poder conèixer de primera mà la situació actual de la Plataforma i l’esperançador camí que tenim per endavant. La xerrada va tenir una molt bona acollida i la Plataforma té pensat seguir-ne fent arreu del país. També es va presentar el llibre “Història de totes les seleccions esportives catalanes (1904-2005)” escrit per Josep Maria Raduà..

L’acte organitzat per la Plataforma Proseleccions va comptar amb la col·laboració de Cultura de la Generalitat i Òmnium Cultural.