23.10.06

Catalunya guanya un triangular internacional de Pitch and Putt

Catalunya 40 punts. França i Suïssa 22 punts.

Catalunya va quedar campiona del Triangular de Pitch & Putt celebrat al castell Godmar – P&P Badalona que comptava amb la participació de les seleccions de França i Suïssa. L’equip amfitrió ha guanyat tots els partits jugats i amb un resultat final de 40 punts ha superat clarament els seus rivals que han quedat finalment empatats a 22 punts.
Catalunya demostra així el fort nivell de joc dels seus jugadors i es presenta com a candidata al V Campionat d’Europa de Pitch & Putt que es jugarà l’octubre de 2007 a Sardenya-Itàlia. Cal recordar que les quatre edicions anteriors han estat guanyades per Irlanda. Catalunya és la guanyadora de les dues edicions de la Copa del Món, la darrera celebrada el març passat a Teià però mai ha pogut aconseguir l’europeu.