20.10.06

La Plataforma amb els VIII Jocs Special Olympics de Lloret

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes ha patrocinat la vuitena edició dels Jocs Special Olympics que s’han celebrat a Lloret de Mar de l’11 al 15 d’octubre de 2006. Cal recordar que les dues entitats van firmar un conveni de col·laboració en el marc de la promoció i el reconeixement internacional d´Special Olympics el passat mes de març.
L’esdeveniment ha comptat amb la presència de més de 2.200 esportistes de tot el món i representats de 16 països.

La Plataforma no només ha patrocinat els jocs, sinó que també ha apadrinat a dos països: Itàlia i Romania. L’acte d’apadrinament dels països va tenir lloc el passat 14 d’octubre al saló de plens de l´Ajuntament de Lloret de Mar amb la presència de l’Excel·lentíssim Sr.Xavier Crespo, alcalde de la ciutat organitzadora, el Sr.Pere Sust, President del Comitè Olímpic de Catalunya, el Sr.Francesc Martínez de Foix, President d’Special Olympics Catalunya, membres de l’equip de govern municipal, de la Diputació i del Consell Comarcal.

Sergi Blàzquez, membre de la junta directiva de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, va ser present a l´acte i va rebre mostres de gratitud per la col·laboració de la nostra entitat.
Així mateix va fer entrega d´uns obsequis als representants d´Itàlia i Romania.