18.10.06

Núria Camón, millor jugadora del món d’hoquei herba, vol jugar amb Catalunya

Més de 150 partits internacionals i el títol de millor jugadora del passat Mundial Femení de Madrid d’Hoquei Herba 2006 acrediten Núria Camón.
La jugadora del RC Polo, de 28 anys, ha concedit una entrevista a la versió digital del diari El Mundo on deixa clar el seu pensament sobre l’oficialitat de les Seleccions Esportives Catalanes.
Al llarg de l’entrevista diu ”m’encantaria poder jugar amb la selecció catalana. A Catalunya hi ha molta solera en aquest esport, han sortit grans jugadors/es. M’agradaria jugar en un campionat internacional amb la selecció de Catalunya, com a la gent de Madrid, Euskadi o Andalusia segur que ho voldrien. Seria una passada, la veritat”

A la pregunta de què faria si pogués escollir entre Catalunya o Espanya, la seva resposta ha estat ” escolliria la catalana. El que passa que només puc jugar campionats internacionals amb l’espanyola”. Acte seguit, quan li pregunten si és hipòcrita només jugar amb Espanya per poder competir a nivell internacional, la Núria ha respost ”crec que no. Jugo un esport que estimo. Jugo perquè és el que vull, són les competicions on puc jugar”. També ha estat clara davant la pregunta sobre què sent quan es posa ”la roja”; la jugadora catalana, ha respost ”penso en guanyar”.

Amb actituds com aquesta queda clara la voluntat de molts esportistes catalans/es de voler representar oficialment a Catalunya.

Per ells/es i per totes les persones que ho desitgen la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes treballa cada dia per fer-ho realitat ben aviat.