09.10.06

56.354 persones omplen el Camp Nou per reivindicar l’oficialitat de les seleccions

El Catalunya-Euskadi de futbol es va convertir ahir en el tercer partit amb més afluència de públic de tots els que, en data FIFA, es van disputar aquest cap de setmana. Després de l’Anglaterra-Macedònia ( 72.062) i l’Escòcia-França (57.000) els seguidors catalans i bascos van aconseguir situar el Catalunya-Euskadi en tercera posició del ranking amb 56.354 persones. La xifra demostra el gran interès que hi ha a Catalunya per la selecció catalana i posa de manifest la voluntat de molta gent de tenir seleccions esportives oficials.

El partit, que es va desenvolupar sense cap mena d’incident dins un marc cívic i respectuós, va acabar amb empat a 2. Aduritz i Llorente per Euskadi i després Verdú i Luque per Catalunya van ser els golejadors de la nit.

A la mitja part, el 90% dels seguidors es van treure la samarreta coincidint amb la sortida dels jugadors al terreny de joc. Com a l’anunci de TV, suspès cautelarment per la jutgessa, els aficionats/es no van dubtar a reivindicar d’aquesta forma que no ens deixen competir. La història de l’anunci es convertia en realitat i els seguidors catalans mostraven així també el seu malestar per la retirada de l’espot.

Des de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes agraïm la complicitat de tot el públic amb nosaltres.

Veure més fotografies del partit