09.10.06

2300 persones donen suport a la Plataforma en menys de tres hores

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes va recollir ahir, en el seu estand situat a dins el Camp Nou, 2.330 suports de persones que van voler inscriure’s com a nous col·laboradors. L’estand de la Plataforma, obert des de les 15:00h i fins l’hora del partit, va ser un dels més visitants, amb la presència de personalitats com el President del Parlament, M. H. Sr. Ernest Benach, o cares conegudes com la de l’actor Joel Joan, que va donar el seu total suport al reconeixement oficial de les seleccions catalanes. (adjunto fotografia)
El president de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Xavier Vinyals, vol agrair molt sincerament el gest reivindicatiu de totes les persones que es van treure la samarreta a la mitja part. Considerem un èxit absolut que l’anunci es convertís ahir en una realitat, fet que demostra que les coses s’estan fent bé i el sentiment de la gent respecte la decisió de la jutgessa de suspendre l’anunci de televisió per TV3 i Td8.