07.10.06

La Selecció Catalana de futbol amb el logo de la Plataforma

Per primer cop a la història, la selecció catalana absoluta de futbol saltarà al camp demà diumenge amb el logotip “Seleccions Catalanes” a la màniga esquerra de la samarreta aprofitant el partit contra Euskadi. De cara al partit de demà la Plataforma fa una crida al civisme i desitja que la festa i la reivindicació vagin unides amb la responsabilitat. Qualsevol acte incívic, serà usat pels detractors de les Seleccions Catalanes per fer-ne el màxim ressò. No permetem que qualsevol incident, per petit que sigui, els serveixi d’excusa per dir que no ens mereixem les Seleccions Catalanes. Finalment, la Plataforma anima a tots els que desitgem el reconeixement de les Seleccions Catalanes a assistir demà al partit, per així tenir més força quan reivindiquem les nostres seleccions. L’objectiu és assolir una assistència de públic comparable o superior a la de qualsevol altre partit de seleccions nacionals, que en data FIFA, es juguen aquest cap de setmana. Esperem gaudir tots de la festa i la reivindicació. Visca les Seleccions Catalanes i Visca Catalunya.